Winemakers Dinner med La Rioja Alta - onsdag 17. april

velkommen til en spennende aften med spansk vin

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en Winemakers Dinner med spanske La Rioja Alta. For å guide oss gjennom denne spennende kvelden, får vi besøk av deres Export Manager Fernando Goy. Vår kjøkkensjef Jakob Teksum har satt sammen en meny som vil passe perfekt til vinene som skal smakes på i løpet av kvelden.

Bienvenidos!

Dato: onsdag 17. april
Ankomst: 18.00
Pris: 1345-,
Inkluderer 3 retter, 5 viner, petits fours og kaffe
Se kveldens meny her.

Bord bestilles med kredittkort som garanti. En avbestilling må skje 3 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 700 kr per person. Dersom dere uteblir fra dette arrangementet uten å ha kansellert, debiteres 1345,- per person. Du betaler direkte i restauranten etter besøket.

OM VINPRODUSENTEN La Rioja Alta:
Den tradisjonelle produsenten La Rioja Alta ble etablert allerede i 1890, som et av de første vinhusene i Rioja. Fem vinbønder gikk sammen om å etablere et eget produksjonsselskap med fokus på vin av topp kvalitet, met et snev av fransk eleganse.

I rioja er det ikke vanlig at de store bodegaene eier egne vinmarker, men La rioja Alta har over 400 hektar for å sikre druene holder absolutt høyeste kvalitet og for å ha kontroll med alle deler av prosessen.

La Rioja Alta har et solid fotfeste i det norske markedet. Totalt har produsenten 8 viner tilgjengelig i Norge, blant dem Viña Ardanza som lenge vært en storfavoritt og bestselger i ditt segment.

Relatert til første vin som serveres- Lagar de Cervera
Produsenten lager ikke bare de klassiske Rioja vinene, men også vin i Galicia. Dette området har ikke en stor del av Spanias vinmarks areal, der det ligger helt nordvest i landet, men det er absolutt en av de mest spennende spanske regionene. Det er her pilegrimsveien til Santiago de Compostela ender.

Galicia er best kjent for sin Rias Baixas-vin – frisk, aromatisk hvitvin laget hovedsakelig på Albariño. Produsenten har investert i nye vinmarker med eldre druestokker som har gitt ekstra dybde og konsentrasjon i vinen!

 


Kveldens meny

Simen Ishaug